Behendigheidstraining
 • Duur:

  4 uur

 • Prijs:

  €149

 • Deelnemers:

  2-4

 • Wanneer:

  Op aanvraag. Jij vraagt, wij bieden.

 • Locatie:

  Terneuzen, Goes, Middelharnis maar andere plaatsen zijn mogelijk.

Behendigheidstraining


De behendigheidstraining is voor zowel beginnende als gevorderde motorrijders een goede manier om één met je motor te worden en je motor ook bij lage snelheid goed onder controle te hebben.

De behendigheidstraining vindt plaats op locatie en duurt een ochtend of een middag. We behandelen dan vooral wat jij wil leren. Lichaamshouding, keren, rondjes draaien, uitwijken, rijden van obstakels en vele andere zaken kunnen aan bod komen

De training vindt in principe plaats in Terneuzen maar kan op elke locatie met een groot parkeerterrein. Informeer als het bij jou in de buurt moet!

IK WIL MEE!IK HEB EEN VRAAG

ImpressiesWat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dan heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit, Utrecht –