Wegtrainingen


Eifeltraining MoveOn Motortrainingen

Eifeltraining


De Eifeltraining is voor iedereen die beter maar vooral veiliger wil leren motorrijden. De Eifel biedt de ideale bochtige omstandigheden om je motorvaardigheid en verkeersinzicht naar een hoger niveau te tillen.

MEER INFORMATIE
Opfristraining MoveOn Motortrainingen

Opfristraining


Zie je ertegenop om weer in het zadel te kruipen? Valt de hectiek van het verkeer je zwaar? Als je een hele tijd geen motor hebt gereden is deze training speciaal voor jou. Wij zorgen dat je weer veilig en met plezier kunt rijden.

MEER INFORMATIE
Allroadtraining MoveOn Motortrainingen

Allroadtraining


Wil je graag het asfalt af onder begeleiding van een ervaren instructeur? Iedereen met een allroad-achtige motor op wegbanden (Crosstourer, Varadero, GS, Africa Twin, V-strom…) kan aan deze training meedoen.

MEER INFORMATIE
Rijden in het donker MoveOn Motortrainingen

Rijden in ’t donker


Rijd je wel eens in het donker? Bijvoorbeeld in het najaar of in de winter? De taal van de weg is ook in het donker te lezen. Deze training geeft je meer inzicht in wat je wel kunt zien en leert je met de aanwezige informatie te werken.

MEER INFORMATIE
“Ik geloof dat een leergierige motorrijder een betere en veiligere motorrijder is. Daarom geef ik voortgezette rijopleidingen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en intensieve coaching.”
– J-P van Haestregt, MoveOn Motortrainingen –

Wat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans Does, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen Duits, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dan heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon Smak, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit van Nimwegen, Utrecht –
 • “Respectvol, geduldig, altijd met een kwinkslag, maar boven alles is JP een top-instructeur en motorrijder!”.”
  Roeland Ravensteijn, Rosmalen –