Over MoveOn Motortrainingen

J-P van Haestregt
Jean-Paul van Haestregt, MoveOn Motortrainingen

Al zo’n 34 jaar ben ik fervent motorrijder. In 2003, toen ik al heel wat kilometers had gemaakt met verschillende motoren, ging ik van start als motorinstructeur. En de laatste jaren concentreer ik me volledig op het verzorgen van voortgezette rijopleidingen. Aan beginners, maar net zo goed aan doorgewinterde kilometervreters en alles daartussenin.

Tussen 2003 en 2023 was ik gecertificeerd KGI-instructeur. Hiervoor ben ik opgeleid bij de KNMV en ik werd ook jaarlijks bijgeschoold. Een KGI-instructeur heeft de nodige rijervaring, didactische vaardigheden en kennis om cursisten iets extra’s te kunnen bieden. Meer verkeersinzicht, een nog betere voertuigbeheersing. Hier hebben ze bij het uitoefenen van hun hobby een hoop plezier van.

Cursisten op een heldere en humorvolle manier naar een hoger niveau begeleiden, dat is mijn streven. Ik wil dat ze vlot en veilig leren motorrijden, inzichtelijk en esthetisch verantwoord zeg ik wel eens. Het moet er mooi uitzien, gemakkelijk lijken. Het geeft mij een heerlijk gevoel als dat lukt.

 
KGI-instructeur
Meer dan
0 jaar
instructie-ervaring

Al
0+
tevreden cursisten

zeker
0
kopjes koffie


Onze kernwaarden


Om de gevaren die je onderweg met de motor tegenkomt te kunnen pareren heb je een goed ontwikkeld verkeersinzicht nodig. MoveOn Motortrainingen hanteert de volgende kernbegrippen:

Voertuigbeheersing

Voertuigbeheersing


Besluitvaardigheid

Besluitvaardigheid


Verkeersinzicht

Verkeersinzicht


Zien en gezien worden

Zien en gezien worden


Veiligheid

VeiligheidHeb je nog vragen?

Stuur dan een mailtje met je vraag of bel ons op +31 (0)6 109 204 97.