Onze trainingen

Volg een van onze motortrainingen en ontdek hoe je nog meer plezier uit je motor haalt.

WEGTRAININGEN


Je zoekt een training waarna je met meer plezier en veiliger de weg op kan? MoveOn Motortrainingen biedt je diverse trainingen in binnen- en buitenland die je vaardigheden en vertrouwen vergroten.

LEES MEER

MOTORBEHEERSING


Motorrijden gaat het fijnst als je je motor onder controle hebt. Breng je vaardigheden op peil onder deskundige begeleiding en ervaar de toegevoegde waarde van voertuigbeheersing.

LEES MEER

HONDA DCT-TRAINING


Veel motorrijders ontdekten hoe geweldig de Honda DCT werkt. De praktijk leert echter dat velen onbewust het systeem de baas laten zijn over situaties. Wij laten graag zien hoe dat beter kan.

LEES MEER

Wat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dat heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit, Utrecht –
 • “Respectvol, geduldig, altijd met een kwinkslag, maar boven alles is JP een top-instructeur en motorrijder!”
  Roeland, Rosmalen –

Wil je op de hoogte blijven van onze trainingen?

Je krijgt één keer per kwartaal een overzicht met onze trainingen in binnen- en buitenland. Schrijf je in!