Motorbeheersing


Motorbeheersing

Behendigheidstraining


De behendigheidstraining is voor zowel beginnende als gevorderde motorrijders een goede manier om één met je motor te worden en je motor ook bij lage snelheid goed onder controle te hebben.

MEER INFORMATIE
Regionale Motorvaardigheidstraining

Regionale Motorvaardigheidstraining


Deze 1-daagse training is geschikt voor iedereen met een rijbewijs die met meer plezier en veiliger wil gaan motorrijden maar een meerdaagse training nog een brug te ver vindt.

MEER INFORMATIE
“Ik geloof dat een leergierige motorrijder een betere en veiligere motorrijder is. Daarom geef ik voortgezette rijopleidingen in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht en intensieve coaching.”
– J-P van Haestregt, MoveOn Motortrainingen –

Wat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans Does, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen Duits, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dan heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon Smak, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit van Nimwegen, Utrecht –
 • “Respectvol, geduldig, altijd met een kwinkslag, maar boven alles is JP een top-instructeur en motorrijder!”.”
  Roeland Ravensteijn, Rosmalen –