Regionale Motorvaardigheidstraining
 • Duur:

  1 dag

 • Prijs:

  € 225,-

 • Deelnemers:

  2-4

 • Wanneer:

  Op aanvraag. Jij vraagt, wij bieden.

 • Locatie:

  Terneuzen of Goes

Regionale Motorvaardigheidstraining


Deze 1-daagse training is geschikt voor iedereen met een rijbewijs die met meer plezier en veiliger wil gaan motorrijden maar een meerdaagse training nog een brug te ver vindt.

Door anticiperend te rijden, je zichtbaarheid te vergroten en je beter bewust te zijn van de risico’s, kun je je eigen veiligheid vergroten. Daar gaan we bij deze Regionale Motorvaardigheidstraining aan werken.

De dag begint met een presentatie op de startlocatie. Die is in principe in Zeeland maar op aanvraag kan dat ook elders. In de ochtend ga je op je eigen motor oefeningen doen (kijktechniek/remmen en uitwijken) en na de lunch ga je de weg op. De instructeur heeft een camera aan boord zodat je na de rit kunt terugkijken hoe het op sommige momenten is gegaan. Tijdens het rijden is er aandacht voor je plaats op de weg en je kijk-, bochten- en remtechniek. Via de portofoon krijg je direct feedback over je verrichtingen. Je medecursisten horen deze feedback ook, zodat wat gezegd wordt voor iedereen kenbaar en toepasbaar is.

Bij deze training ligt de nadruk op:
• veiliger rijgedrag door anticiperend rijden
• zichtbaarheid vergroten
• bewustwording risico’s

Door deze training word je een vaardiger motorrijder. En dankzij de opgedane inzichten beleef je meer plezier aan je motor.

Op verzoek zijn de trainingen ook in dagdelen mogelijk. Ingeval van privétrainingen of losse uren geldt een aangepast tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

IK WIL MEE!IK HEB EEN VRAAG

ImpressiesWat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dan heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit, Utrecht –