Rijden in het donker
 • Duur:

  4 uur

 • Prijs:

  €119

 • Deelnemers:

  1-3

 • Wanneer:

  Op aanvraag, in lente, herfst of winter.

 • Locatie:

  Terneuzen

Rijden in ’t donker


De taal van de weg is ook in het donker te lezen. Deze training geeft je meer inzicht in wat je wel kunt zien en leert je met die informatie te werken. Zo wordt rijden in het donker een stuk veiliger.

De training begint om 19.00 uur met theorie. Tussen 20.00 en 23.00 uur zullen we op eigen motor een avondrit rijden waarin de verschillende aspecten aan de orde komen.
Via de portofoon krijg je direct feedback over je verrichtingen. Je medecursisten horen deze feedback ook, zodat wat gezegd wordt voor iedereen kenbaar en toepasbaar is.

De training wordt ’s avonds, met name in de herfst, winter en het vroege voorjaar gegeven.

IK WIL MEE!IK HEB EEN VRAAG

Wat onze deelnemers zeggen

 • De instructie is maatwerk; uitgangspunt is de bekwaamheid en ervaring van de cursisten. J-P legt de bochtentechnieken op deskundige en humorvolle wijze uit. Na twee volle dagen bochten rijden zit de techniek er goed in. “Bochtentraining” is eigenlijk een understatement, het is hogeschool bochten rijden, ik noem het “De Bochtenacademie”.
  Hans, Gloucestershire (UK) –
 • Terugdenkend aan de bochtentraining trekken mijn mondhoeken richting mijn oorlellen en mijn gedachten dwalen af. Een echte aanrader! J-P, bedankt voor de wijze lessen, de niet te beschrijven duorit, de humor en de gezelligheid ook namens mijn kompaan. Hopelijk kruisen onze wegen nogmaals.
  Jeroen, Utrecht –
 • Jongens, wat is dit gaaf! Ik kwam nooit verder dan de polders van Noord-Holland, en dan heb je nog geen idee waar die GS voor gemaakt is. Ik heb in 2, herstel 3 dagen echt 432 stappen gemaakt naar meer controle en vertrouwen in mijn motor. En die J-P… da’s een geweldige vent. Geduldig, motiverend, jouw grenzen respecterend en nog gezellig ook.
  Jon, Haarlem –
 • Uit haar reisverslag: “Naar boven scheren op deze wegen… Wat heerlijk, en hoe zou ik dit gedaan hebben zonder m’n bochtenstage bij J-P? Dit rijdt zo super, bijna geen rem en ja hoor, m’n stepjes op de grond! Al die remlichten de hele tijd in de bergen, waarom niet meer je motor laten werken?… En belangrijker, de controle in de bochten voelt heerlijk.”
  Marrit, Utrecht –